Anja Giesen

Anja Giesen

VP, Head of Legal, Northern Europe

Anja Giesen is Vice President, Legal Counsel Northern Europe bij Prologis. Sinds juli 2019 is Anja werkzaam op de juridische afdeling van Prologis en is ze verantwoordelijk voor juridische zaken in de regio Noord-Europa.

Haar werk bij Prologis is veelzijdig: Giesen adviseert en ondersteunt het team voor kapitaalinzet bij de aan- en verkoop van logistieke faciliteiten, grond- of vastgoedbedrijven. Daarnaast adviseert zij het projectmanagement- en leaseteam over projectontwikkeling, het beëindigen van algemene aannemersovereenkomsten en het onderhandelen over huurovereenkomsten voor build-to-suit projecten en bestaande faciliteiten. Ook ondersteunt zij het vastgoedmanagementteam bij alle zaken die met facility management te maken hebben.

Giesen heeft 14 jaar ervaring in het ondernemingsrecht op het gebied van onroerend goed en is gespecialiseerd in transacties. Voordat ze bij Prologis kwam, werkte ze voor de wereldwijde advocatenkantoren White & Case LLP in Frankfurt en Mayer Brown LLP in Düsseldorf.

Giesen studeerde in Bonn, voltooide haar juridische stage in Düsseldorf en Montréal en slaagde voor het tweede staatsexamen in 2005. Ze heeft een Master of Laws (LL.M.) in onroerend goed recht.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.