Arthur van Kooij standing in an office

Arthur van Kooij

Senior Vice President, Head of Project Management Northern Europe

Arthur van Kooij leidt als Senior Vice President, Project Management Northern Europe de ontwikkelingsactiviteiten van Prologis, van eerste schets tot en met oplevering. Hij ziet erop toe dat projecten binnen de afgesproken tijd- en budgetgrenzen worden voltooid, en dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bij Prologis heeft Van Kooij inmiddels ruim 600.000 vierkante meter projectontwikkelingservaring opgedaan.

Van Kooij hecht aan sterke relaties met alle stakeholders tijdens het hele projectverloop en moedigt de projectteams aan de verwachtingen van de klant te overtreffen. Met zijn technische kennis, enthousiasme en gedrevenheid inspireert hij tot innovatieve oplossingen, met een sterke gerichtheid op design, duurzaamheid, technologie en welzijn.

Voordat hij bij Prologis in dienst trad, was Van Kooij onder meer technisch manager bij CB Richard Ellis en project manager bij Bovis Lend Lease. Hij maakte eind 2006 de overstap naar AMB Property (dat later met ProLogis fuseerde) in de rol van Technical Associate, Development & Operations Benelux. In 2008 werd hij project manager en in 2011 werd hij benoemd tot Director Project Management Benelux. In 2015 maakte hij promotie naar de functie van VP Project Management Benelux.

Arthur van Kooij deed een bachelor in civil engineering aan de Haagse Hogeschool en haalde  een postgraduate diploma in de masteropleiding Civil Engineering Management & Technology aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en South Bank University London.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.