Portrait of Gina Helmold

Gina Helmold

Vice President, Head of Capital Deployment

Gina Helmold is als Head of Capital Deployment en in de Benelux verantwoordelijk voor de verhuur van alle bestaande en nieuw te ontwikkelen objecten, alsmede voor het signaleren van ontwikkelings- en investeringskansen in nieuwe en bestaande lokale markten.

Helmold houdt zich ook bezig met de groei van de Europese activiteiten en fungeert daarbij als professioneel businesspartner voor grote zakelijke klanten, interne stakeholders en externe partners. Ze levert diensten, adviezen en strategische inzichten om de marketing- en uitbreidingsinspanningen te optimaliseren. Verder bouwt ze relaties op met nieuwe key accounts en klanten. Ze vertegenwoordigt Prologis op maatschappelijke bijeenkomsten, beurzen en conferenties en werkt nauw samen met de mensen van Prologis project management, property management en de financiële afdeling, zowel in Nederland als internationaal. Ze onderhoudt ook contacten met lokale overheden om de rol en mogelijkheden van Prologis en haar vastgoed over het voetlicht te brengen.

Helmold trad als management trainee bij Prologis in dienst en doorliep daarbij verschillende afdelingen, waaronder vastgoedbeheer, juridische zaken, financiën, ontwikkeling, fondsbeheer en acquisities, investeringsdiensten, project management en marketing. In deze periode werkte ze aan verschillende opdrachten in diverse landen in Noord- en West-Europa.

Gina Helmold spreekt vloeiend Duits en Engels en haalde een bachelorgraad in vastgoedbeheer aan de universiteit van Nürtingen-Geislingen in Duitsland.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.