Portrait of Hamid Moghadam

HAMID R. MOGHADAM

Medeoprichter, CEO en bestuursvoorzitter

Hamid Moghadam is medeoprichter, CEO en bestuursvoorzitter van Prologis. In 1983 was hij medeoprichter van Prologis’ voorganger, AMB Property Corporation, dat hij in 1997 naar de beurs bracht. Hij was namens AMB ook verantwoordelijk voor de fusie met Prologis in 2011.

Moghadam is trustee emeritus van Stanford University en is momenteel onderdeel van het bestuur van Stanford Management Company (voormalig voorzitter), Stanford Health Care en de Stanford Graduate School of Business. Hij was ook trustee en lid van het uitvoerend comité van het Urban Land Institute, voorzitter van NAREIT en REITPAC, en lid van verschillende andere filantropische, maatschappelijke en bedrijfsadviesraden.

Moghadam ontving in 2013 de Ernst & Young National Entrepreneur of the Year Overall Award en werd onderscheiden met de Ellis Island Medal of Honor. Hij werd uitgeroepen tot CEO van het jaar en ontving meerdere lifetime achievement awards van toonaangevende publicaties en brancheorganisaties, waaronder Harvard Business Review, dat hem op plaats 17 zette in de meest recente wereldranglijst van Best Performing CEO’s.

Hamid Moghadam bezit een MBA van de Stanford Graduate School of Business en een Bachelor en Master of Science in Engineering van het Massachusetts Institute of Technology.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.