Sander Breugelmans

Senior Vice President, Regional Head Northern Europe (NER)

Sander Breugelmans is SVP Regional Head Northern Europe (NER). Hij heeft op 1 september 2020 de portefeuille van 5,7 miljoen vierkante meter overgenomen en is nu verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux, Duitsland en Scandinavië. 

Breugelmans heeft meer dan 16 jaar ervaring in vastgoedinvesteringen en financieringen, zowel in de VS als Europa. Nadat hij in 2006 bij Prologis kwam, werkte hij aan verschillende grote vastgoedtransacties in diverse Europese landen. Zijn specialismes zijn vastgoedkapitaalmarkten, logistiek vastgoed, asset management, transaction sourcing, underwriting, contractonderhandeling en uitvoering.

Breugelmans was eerder senior analist bij Cypress Creek Capital in Fort Lauderdale, Florida, en analist bij Pyramid Realty Capital in Miami.

Sander Breugelmans behaalde een mastertitel in vastgoed aan de University of Florida en deed een master in stedelijke en regionale planning aan de Universiteit Utrecht. Hij is Certified Member van de Britse Royal Institution of Chartered Surveyors.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.