Sneller innoveren 

Prologis Ventures, opgericht in 2016, werkt aan de toekomst van handelsbedrijven. We investeren in ondernemingen die in de ontwikkelings- of de groeifase zijn en zich richten op innovatie in de logistieke sector.

Onze strategie is gericht op het aanpakken van de kritische pijnpunten bij Prologis-klanten in supply chain en transport, digitale gebouwen en infrastructuur, en vastgoed en bouw.

Prologis Ventures maakt gebruik van Prologis' wereldwijde netwerk en diepgaande branche-expertise en is de partner bij uitstek om groei te versnellen, problemen op te lossen en innovatieve oplossingen naar de markt te brengen.

Naast Ventures is Prologis Labs een proeftuin voor innovaties waarmee klanten baanbrekende logistieke oplossingen kunnen ontwikkelen.

PROLOGIS VENTURES: INVESTERINGSFOCUS

We investeren in bedrijven in de begin- en groeifase met een sectortransformerend concept. Daarbij focussen we op twee hoofddomeinen:

SUPPLY CHAIN & TRANSPORT

We kijken naar technologieën die de veerkracht, efficiency en zichtbaarheid van de logistieke operaties van onze klanten versterken.

VASTGOED & BOUW

We investeren in transformationele technologie die onze passie voor continue verbetering ondersteunt.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.