Behandel anderen zoals jij zelf behandeld wil worden

Danielle van der Lem standing in an office

Danielle van der Lem

Marketing and Communications Manager Northern Europe

“Mijn motto is om anderen zo te behandelen, zoals je zelf ook behandeld wil worden. Je krijgt altijd wat je geeft”, zegt Danielle van der Lem, Marketing and Communications Manager voor de Noord-Europese regio. Ze is er volledig van overtuigd dat dit principe haar ver heeft gebracht, en adviseert dan ook iedereen om het toe te passen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. “Op onze marketing- en communicatieafdeling zetten we altijd de ervaring van de klant centraal in alles dat we doen. Wat hebben ze nodig, hoe kunnen we hen helpen en hoe zou ik benaderd willen worden als ik de klant was? Of het nu gaat om marketingmaterialen, digitale uitingen, voorstellen of events die we organiseren, we richten ons altijd op de ondersteuning die we onze klanten kunnen bieden en hoe zij hier beter van worden, in plaats van te focussen op wat we te bieden hebben.”

Van der Lem is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten in de Noord-Europese regio. Ze startte bij Prologis in 2007 en heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie. Zo begon Van der Lem als Executive Assistant bij Global Investment Management, werd vervolgens marketingcoördinator voor Europa, en leidt ze nu het marketing- en communicatieteam voor de regio. “Mijn carrière is een mooi voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Prologis biedt.” Van de Lem geeft aan dat vooral de internationale setting en de kans om veel te leren van verschillende experts haar motiveerden om bij Prologis te gaan werken. “Werken bij Prologis betekent ‘never a dull moment’. Ik heb een geweldig groeipad doorlopen, en heb door de jaren heen veel geleerd van verschillende leiders. Wanneer ik terugkijk, realiseer ik me dat ik het vertrouwen heb gekregen om te groeien, te leren en mezelf te ontwikkelen, en daar hecht ik veel waarde aan.”

Buiten werktijd om is Van der Lem graag samen met haar man en twee dochters. “We houden van skiën en reizen. Daarnaast vind ik het geweldig om te socializen en stedentrips te maken met mijn vriendinnen. Een van mijn guilty pleasures is om mijn meiden rond te rijden naar al die afspraakjes, feestjes en sportactiviteiten.”

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.