“Blijf altijd nieuwsgierig”

Cynthia Keyzer-Tan standing in an office

Cynthia Keyzer-Tan

Executive Assistant

In haar baan als Executive Assistant werkt Cynthia Keyzer-Tan voor Sander Breugelmans, die ze al meer dan vier jaar ondersteunt in zijn functie als Head Northern European Region. Nu Sander per 1 januari 2023 benoemd is tot Head of Capital Deployment is ook Keyzer-Tan’s baan veranderd. Naast het ondersteunen van Sander, zal ze ook Jessica Pilkes support bieden in haar nieuwe rol als countrymanager voor de Benelux-regio, waar ze per 1 januari 2023 mee is gestart.

Haar baan biedt volop uitdaging. “Mijn werk omvat gecompliceerd agendabeheer en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor de teamleden van verschillende afdelingen, en voor ons wereldwijde bedrijf”, legt Keyzer-Tan uit. “We werken allemaal erg hard, maar tegelijkertijd geeft Prologis veel terug”, voegt ze eraan toe. “De flexibiliteit die Prologis biedt is geweldig en er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Doordat de teams nog steeds groeien, is het bovendien fantastisch om zulke leuke en gepassioneerde mensen te ontmoeten”, zegt Keyzer-Tan.

Volgens Keyzer-Tan is passie het belangrijkste kenmerk van de mensen die bij Prologis werken. “Het is wat me het meest verbaasde tijdens mijn sollicitatiegesprekken: de gedrevenheid van de mensen die bij Prologis werken. Naast mijn interesse in de sector, motiveerde vooral die drive en passie mij om bij Prologis te gaan werken, dat overigens toen nog AMB Europe heette.” Over klantgerichtheid, één van de kernwaarden van Prologis, zegt Keyzer-Tan: “Mijn wereldwijde collega’s zijn mijn klanten en ik waardeer ze ook als zodanig.”

Als onderdeel van haar baan helpt Keyzer-Tan met de organisatie van in- en externe evenementen. Daarnaast is ze mentor, coach en sparringpartner binnen de Europese organisatie. Ze wordt door velen gezien als hun ‘onofficiële mentor’, en haar kalme en weloverwogen aanpak heeft haar een solide reputatie opgeleverd als waardevol en professioneel teamlid. Haar motto: blijf altijd nieuwsgierig.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.