BEKIJK ONZE WORKFORCE ESSENTIALS

We hebben een digitaal leer- en ontwikkelingsprogramma met logistieke certificeringen, ontworpen om de competenties van uw logistieke werknemers en managers te versterken. Daarnaast bieden we technologische oplossingen om de productiviteit en veiligheid van uw werknemers te verhogen – van wearables tot autonome mobiele robots.

Prologis Learning Academy

Op onze academie kunnen mensen opleidingen ontdekken en een carrière in de logistieke sector starten. Een mobiele app laat studenten/deelnemers zelfsturende leermodules downloaden en cursussen selecteren op het vlak van data management tot kwaliteitsprocessen en nog veel meer.

Warehouse-robotica

Via onze partner Locus Robotics bieden we geavanceerde, schaalbare robotica-oplossingen om uw digitale warehouse aan te sturen en de productiviteit van uw werknemers te verhogen. Autonome mobiele robots optimaliseren het pickingproces in uw pand, en operationele rapportage- en beheertools faciliteren real-time workflow-optimalisatie.

Prologis Community Workforce Initiative (CWI)

Via dit programma, gestart in 2018, bouwt Prologis aan een talentbasis voor haar klanten, gericht op het verruimen van carrièremogelijkheden en het creëren van economische kansen in de gemeenschappen waarin we actief zijn. In samenwerking met JFF, een non-profit die zich richt op transformatie van de Amerikaanse beroepsbevolking en onderwijssystemen, hebben we een digitaal leer- en ontwikkelingsprogramma ontworpen om de vaardigheden van de huidige logistieke arbeidskrachten te verbeteren.

Platform voor werving en behoud van talent

Via Prologis partner WorkStep helpen we u om de beste logistieke talenten te werven en te behouden voor uw kerntaken. We ondersteunen u bij het vinden van de juiste kandidaten en sneller te werven met slimme screening. Na indiensttreding leveren we real-time feedback, inzichten en suggesties om de medewerker betrokken te houden en om managers te helpen mensen vast te houden en organisatorische verbeteringen door te voeren.

Training en certificering

We bieden online training en logistieke certificeringen. Ons online programma is gericht op elementaire vaardigheden, flexibiliteit en logistiek-specifieke scholing op aspecten als veiligheid op de werkplek en heftruckbesturing. De cursussen maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals virtual reality-tools, om de leerervaring te versterken.

Productiviteits- en veiligheidsbevorderende wearables

Wearables helpen werknemers om ergonomisch verantwoord te werken om productiviteit en veiligheid te verbeteren en vermoeidheid en ongelukken te voorkomen. We hebben geïnvesteerd in wearables op de heup die tijdens het werk tips en aanbevelingen geven om veiligheid en ergometrie te verbeteren. Deze wearables zijn ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen en zijn voorzien van geavanceerde sensors, de nieuwste zelflerende algoritmes en data science-technologie. De wearables bieden uw operations- en veiligheidsteams bruikbare inzichten op basis van de verzamelde data van het hele personeelsbestand, bijvoorbeeld over risicovolle houdingen en bewegingen, om sneller naar uw doelen toe te werken.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.