Prologis Essentials - Solarsmart

Sustain. Save. Switch.

Solar simpel maken.

Prologis Essentials - Solarsmart

Introductie

Steeds meer van onze klanten zijn meer uren per dag actief en maken zich in toenemende mate zorgen over de energie- en milieueffecten. Het opwekken van zonne-energie middels uw gebouw is niet alleen een bron van schone energie, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Kans

Daarom bieden wij u als Prologis-klant SolarSmart Essentials, waardoor u kunt profiteren van lokaal opgewekte stroom die de CO2-voetafdruk vermindert.

Solarsmart - sustain

Goed voor de planeet en uw bedrijf - ervaar alle voordelen van duurzame, koolstofarme energie door uw on-site hernieuwbare energie te combineren met standaard netstroom.  

Solarsmart - save

Betaal alleen voor de energie die u gebruikt - bespaar op de CO2-uitstoot door ter plaatse zonne-energie op te wekken zonder extra kosten of verplichtingen na afloop van uw leasetermijn.

Solarsmart - switch

Ons ervaren team staat voor u klaar - wij zorgen ervoor dat de overstap naar een meer groene en duurzame energieoplossing eenvoudig is, dat de bouw en het onderhoud van het systeem wordt verzorgd, dat er zo min mogelijk storingen zijn en dat er vooraf geen kosten aan verbonden zijn.

Prologis Essentials Marketplace Team

Uw Prologis Essentials Marketplace team staat altijd voor u klaar. 

 

Thijs Fleers

Thijs Fleers

Essentials Solutions Manager

Phone: +31 6 15 65 34 87
Email[email protected]

 

Sander Breugelmans

Sander Breugelmans

SVP, Country Manager

Phone: +31 20 797 1931
Email: [email protected]

Get Started