RAJA Group, Europa’s belangrijkste verdeler van verpakkingen heeft z’n distributiecentrum in het Prologis Park in Tongeren uitgebreid. Het bedrijf leaset een bijkomende 18.000 vierkante meter magazijnruimte en tekent bij Prologis voor de ontwikkeling ervan.

Tongeren DC3

RAJA Group is één van Europa’s grootste bedrijven in verpakkingen, magazijninrichting en kantoormateriaal die meer dan een miljoen klanten bedienen. Hun netwerk omvat 25 gespecialiseerde bedrijven. Prologis breidt RAJA Groups logistieke ruimte uit met het DC3 gebouw, hiermee beantwoordt het Tongerse distributiecentrum aan de Benelux-noden.

We zijn verheugd om bij te dragen aan RAJA Groups groei in de Benelux met deze extra logistieke ruimte,” zegt Gina Helmold, Prologis Vice President, Head Capital Deployment Benelux. “Klantentevredenheid is één van onze pijlers en het vertrouwen van de RAJA Group in onze nieuwe Build-to-Suit diensten werd gematerialiseerd met deze nieuwe overeenkomst.

De RAJA Group bezet momenteel één gebouw met een totale oppervlakte van 21 000 vierkante meter in het Tongeren Prologis Park. De uitbreiding brengt de totale magazijnruimte op meer dan 39 000 vierkante meter. Midden april 2022 werd de bouw van de nieuwe site door Prologis aangevat. De centrale locatie van het Tongeren Prologis Park maakt het tot de ideale hub om op de meest efficiënte manier Europese klanten te bedienen.

Ouder artikel
elho group en Dollevoet vieren opening duurzaam distributiecentrum op Prologis Park Tilburg

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.